Gezien in de folder: kweek snel en simpel eigen groenten!

Zelf kweken?

Heerlijke verse kruiden en groenten 24/7 binnen handbereik, dat wil toch iedereen? Je kunt ze direct verwerken in allerlei gerechten. Ineens zin in verse muntthee? Gewoon lekker doen...... Loop even naar buiten om wat verse munt te plukken, giet er heet water erbij en voilà! Je verse muntthee is klaar.....

Snel & simpel

Kweek zelf je kruiden en/of groenten op als miniplantjes uit zaad of koop kant-en-klare planten. Voordeel is dat je daarvan direct kunt starten met oogsten. Makkelijk! Zin in een salade? Pluk wat sla, rucola, peterselie, bieslook, tomaatjes en snackkomkommer en ze belanden van de plant direct op je bord. Verser kan niet.....

Vraag onze groenspecialisten om kweektips & advies, zij helpen je graag!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Pinksterbloemen en een wilde bloemenweide

Zie je ook bijna geen pinksterbloemen meer in de weilanden? Net als veel andere inheemse, wilde planten verdwijnen die helaas in rap tempo. Niet goed voor de biodiversiteit. Daarom geeft ons tuincentrum je nu graag tips voor het aanleggen van een wilde bloemenweide. Leuk klusje om mee te beginnen in het pinksterweekend!

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Top 10 hemelsblauwe bloemen

We wensen je een heel fijne Hemelvaartsdag met hopelijk een hemelsblauwe lucht, een stralend zonnetje én wat hemelsblauwe bloemen.

Lees meer...
De leukste tuincadeaus voor Moederdag

In ons tuincentrum in Maaseik slaag je gegarandeerd voor een mooi geschenk voor Moederdag. Lees hier onze inspirerende tips voor originele cadeaus, voor moeders met én zonder groene vingers.  

Lees meer...